ПРОВІДНІ ГАЛУЗІ ПРОМИСЛОВОСТІ. ГІРНИЧО-МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОМПЛЕКС. ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА. ВОДОГОСПОДАРСЬКІ ОБ'ЄКТИ.
07.10.2019

З метою сприяння розвитку та підтримки виробничого потенціалу нашого підприємства, відкриття нових перспектив співпраці та зміцнення довготривалих партнерських відносин, ТОВ «Нові технології» на постійній основі здійснює робочі поїздки на виробничі ділянки промислових об’єктів України у складі фахівців інженерно-конструкторського бюро та провідних менеджерів підприємства.

В поточному році неодноразово проводились двосторонні зустрічі між керівними ланками підприємств промислового сектору України, технічними спеціалістами підрозділів, менеджерами проектів.

Слід підкреслити, що такі зустрічі, безперечно, потрібні та мають позитивні зрушення.

По-перше, це можливість презентації підприємства ТОВ «Нові технології» та його продукції, розширення клієнтської бази.

По-друге, це змога:

  • ознайомитись зі станом справ на виробничих ділянках підприємств - замовників;
  • досконально вивчити на місцях технічні проблеми, що мають такі підприємства;
  • запропонувати конструктивні технічні рішення;
  • обмінятись ідеями щодо вдосконалення робочих процесів та забезпечення безперебійної роботи промислових об’єктів, за рахунок застосування продукції виробництва ТОВ «Нові технології».

За результатами проведених зустрічей нами розроблено низку креслень, надано технічну підтримку, сформовано комерційні пропозиції, проведено результативні переговори та підписано договори на співпрацю. Все це призвело до отримання нових замовлень та завантаження промислових потужностей заводу  ТОВ «Нові технології».

Щороку ми прикладаємо багато зусиль для підтвердження статусу провідного українського виробничого підприємства!

Дбаючи про високу якість нашої продукції та довіру до нас, ТОВ «Нові технології» постійно зосереджує увагу на розробці та впровадженні передових технологічних рішень!